Переклад польською мовою

+38 (044) 391-25-50 +38 (067) 240-30-85 +38 (050) 022-02-28

E-mail cкопійовано!

+38 (050) 022-02-28 social links +38 (067) 240-30-85 office@statusko.ua

перевод на польский язык

польский костюм

Польща - центрально-європейська країна, член НАТО та Європейського союзу. Польща входить до Шенгенської зони. Польська мова - розмовна та письмова мова Польщі, одна з найдавніших мов світу. Польська мова рідна майже для сорока мільйонів жителів Польщі. Ще близько десяти мільйонів чоловік, які проживають в інших країнах, вважають її другою рідною мовою або використовують як розмовну.

Польща - дуже цікава, мальовнича країна з давньою історією та культурою. Безліч туристів відвідують цю країну, аби ближче познайомитися з унікальною архітектурою старих міст. Одне з улюблених місць паломництва туристів - місто Краків. Варто зазначити, що Краків поєднує у собі сучасні будівлі, середньовічні собори та стародавні замки епохи Відродження, що не залишить байдужим жодного туриста! Не менш привабливі та цікаві для туристів - Варшава, Люблін та Познань. Одна з головних природних чудес Польщі – це парк Біловезька Пуща, якому присвячені навіть російські пісні. Багата Польща сучасно облаштована курортами: до того ж клімат цієї країни лише сприяє розвитку курортної сфери. А приємним доповненням для захоплюючого відпочинку буде й чудова польська кухня. Страви цієї країни легкі у приготуванні, дуже смачні та ситні.

Польща - багатонаціональна країна, хоч більшість населення країни - корінні поляки. Польська мова має всього чотири діалекти: великопольський, малопольський, мазовецький та силезський. У середні віки розвитком польської мови займалося духовенство, що спричинило появу нових слів з латинської та чеської мов. Сучасна польська мова остаточно сформувалася у шістнадцятому столітті. Польський алфавіт складається з 32 літери, з яких лише шість чистих голосних та дві носові голосних. Щоб виконати переклад польською мовою документації або усного мовлення (втім, як і переклад з польської мови), рекомендуємо звертатися лише до професіоналів. Незважаючи на спорідненість польської, української та білоруської мов, зрозуміти поляків або польську мову в зв'язку з особливостями написання іноді доволі важко.

Морфологія польської мови має шість основних та три допоміжні частини мови, три типи відмін, шість відмінків та три часи дієслова. Як письмовий, так і усний переклад  польською мовою (або з польської мови) нині дуже необхідна послуга. Це не лише переклад потрібних для перетину кордону документів, а й ділових, медичних, юридичних паперів. Усний переклад польською мовою від компанії «Статус Ко»  - це незамінна послуга під час укладення угод/договорів та під час ділових переговорів.

Вартість перекладу польської мови з/на мову
Переклад стандартного документа 400 грн
Текст загальної лексики 330 грн
Текст складної тематики від 350 грн
Усний переклад від 2000 грн./ година
Нотаріальне засвідчення перекладу / Засвідчення фотокопії + переклад 350 грн
Засвідчення печаткою бюро перекладів 100 грн

Мінімальне замовлення усного перекладу - 2 години. До вартості письмового перекладу польською входить: набір тексту, друк одного примірника документа і електронна копія. Терміновий переклад оплачується за подвійним тарифом.

Замовивши в компанії «Статус Ко» переклад польською мовою необхідної документації або індивідуальний усний переклад, Ви переконаєтеся в якості та доступності наших послуг, як і багато наших Клієнтів!

НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ ДАДУТЬ ВІДПОВІДІ НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ
(067) 240-30-85
(050) 022-02-28 viber

Статус Ко в соцмережах

Режим роботи

Пн – Пт – з 10.00 до 19.00
Сб - з 10.00 до 16.00
Нд   -    вихідний  

Шановні панове!

Велике прохання при замовленні перекладу документів подавати правильне написання:
особистих даних (ім'я, прізвище); географічні назви; дані організацій і підприємств; інші імена власні.
За відсутності даної інформації, переклад буде виконаний на розсуд перекладача, і наступні зауваження до викладу власних назв не розглядатимуться.
З повагою, Адміністрація Центра Перекладів «Статус Ко»

Приймаємо до оплати

Visamaster

© 2012-2024 Status Ko.
All Rights Reserved
«Статус Ко» - бюро перекладів (Київ)