Посвідка на тимчасове проживання в Україні

+38 (044) 391-25-50 +38 (067) 240-30-85 +38 (050) 022-02-28

E-mail cкопійовано!

+38 (050) 022-02-28 social links +38 (067) 240-30-85 office@statusko.ua

Переклади на всі мови світу

Переклад носіями мови
Переклад документів та текстів будь-якої складності
пам'ять перекладів
Замовити переклад
All377 002

Локалізація мобільних ігор

Багатомовна локалізація додатків
Переклад носіями мови
Локалізація для Android і iOS (Apple)
Замовити переклад
Apps377 002

Переклад сайту

Локалізація на 58 мов
Професійний переклад сайтів на будь-яких платформах
Перекладаємо згідно пошуковим запитам
Замовити локалізацію
Site Translation4 002

Синхронний переклад

Виконають професійні синхроністи
Працюємо на конференціях, семінарах, переговорах
Оренда обладнання
Детальніше
Sinchroslider Ua 002

Легалізація документів для ОАЕ

Проставлення штампів МЗС і Мін'юсті
Проставлення печаток в консульстві Об'єднаних Арабських Еміратів
Замовити легалізацію
United Arab Emirates 002

Персональный менеджер

Вивчить матеріали, специфіку тексту
Підбере команду перекладачів і редакторів з потрібною спеціалізацією
Доступний практично 24/7 для будь-яких ваших питань
Замовити переклад
Manager377

Отримання посвідки за 3-5 робочих днів. Консультації, формування пакету документів для подання. Отримання посвідки "під ключ". Документи для мешканців Росії.

від 500 грн.
від 3-х днів

временный вид на жительство цена

Ваше право на навчання, працевлаштування, повноцінне ведення бізнесу в нашій країні або ж просто можливість бути поруч з коханою людиною починається з необхідності оформлення посвідки на тимчасове проживання. Правда, маючи на меті отримати посвідку на тимчасове проживання в Україні, а, при бажанні, й посвідку на постійне проживання в країні, Вам доведеться зіткнутися з нудною й далеко не найпростішою в світі системою отримання такого документа. У деяких випадках навіть доводиться вдаватися до письмового перекладу документації або ж усного перекладу при різних зустрічах з чиновниками. І вже однозначно оформлення закордонного паспорта у іноземця має бути в порядку. Тільки в цьому випадку можна розраховувати на неспішну, але все-таки результативну зміну статусу і отримання необхідних паперів.

З юридичної точки зору документ, що посвідчує особу іноземця, а також є свідченням дозволу на тимчасове проживання в Україні, називається тимчасовим дозволом на проживання (відповідно до ст.4 Закону України «Про правовий статус іноземців або осіб без громадянства»). З життєвої точки зору ВМЖ в Україні - це підстава для перебування на території України і отримання ряду можливостей і навіть деяких прав, якими володіють громадяни нашої країни. Як же отримати тимчасову посвідку на проживання в Україні без головного болю і бюрократичної тяганини?

Підстави для отримання посвідки на тимчасове проживання

Для початку давайте розберемося, що є підставою для видачі посвідки на тимчасове проживання відповідно до українського законодавства. Отже, ПТП в Україні майже зі стовідсотковою гарантією Ви отримаєте, якщо маєте:

1. Офіційний дозвіл на працевлаштування на території України:

- Роботу в українських підприємствах;

- Роботу, пов'язану з реалізацією проектів міжнародної технічної допомоги;

- Роботу в організаціях релігійного характеру;

- Роботу в представництві неполітичної організації іноземної держави;

- Роботу в представництві іноземного суб'єкта господарювання;

- Роботу у філії або представницькому комітеті іноземного банку;

- Роботу кореспондента і представники іноземних ЗМІ.

2. Офіційно проходите навчання в нашій країні.

3. Уклали шлюб з громадянкою або громадянином України або проводиться процес возз'єднання сімей іноземних громадян з громадянами нашої держави. У деяких випадках може знадобитися апостиль на офіційні папери. Отримати його також допоможе наше агентство.

Хотілося б звернути Вашу увагу на те, що посвідка на тимчасове проживання - це не просто юридичний документ, на оформлення якого потрібно витратити чимало сил і часу. Це справжній «джин», який повинен виявитися у Вашій руці - цей папір наділена силою дати її власнику безліч переваг і привілеїв. Так, ПТП в Україні дає Вам право на довгострокове перебування в країні, можливість отримання кредиту на споживчі потреби, покупку автомобіля, житла та інше. І це вже не кажучи про такі приємні дрібниці, як відсутність необхідності заповнювати міграційну картку при перетині кордону та інших життєвих радощах і свободах (напевно, тому отримати такий папір в Україні не так-то просто!). Ось чому, Вам потрібно звернутися до фахівців агентства "Статус Ко".

Процедура отримання ПТП в Україні

Перелік необхідних документів відповідно до законодавства України (постанова КМУ № 251от 28.03.2012 та наказ МВС України № 602 від 23.08.2011) для початку процедури оформлення посвідки на проживання в Україні наступний:

  • заява іноземця на отримання тимчасової посвідки на проживання в Україні.

Далі будуть потрібні ще деякі документи. Згідно 5 статті Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» підставою для отримання посвідки на тимчасове проживання є:

  • завірений нотаріально (або в бюро перекладів) переклад сторінок паспорта з особистими даними іноземного громадянина;
  • копія реєстраційної картки або копія сторінок паспортного документа з візою «Д» і печаткою, що підтверджує перетин кордону;
  • завірені власниками копії паспортів керівника підприємства або організації і відповідальної особи;
  • поліс медичного страхування;
  • чотири фотокартки іноземця на матовому папері розміром 3,5 Х 4,5 см.

Однак наданням дозволів, довідок та нотаріально завірених копій документів процес не обмежується. Після видачі посвідки на тимчасове проживання доведеться зробити ще дещо.

временный вид на жительство

Як тільки іноземцю видається посвідчення про отримання ПТП в Україні, в його паспорті проставляється штамп з підтверджує відміткою. Ключовий момент - протягом десяти днів після видачі посвідчення потрібно оформити реєстрацію місця проживання. Відмітка про реєстрацію проставляється в дозволі на проживання.

Іноземцю важко зрозуміти ці тонкощі. Саме тому в оформленні необхідної документації потрібен надійний український партнер, який зможе провести всі процедури швидко, без затримок. Компанія «Статус Ко» не тільки допоможе Вам на законних підставах отримати тимчасову посвідку на проживання в Україні, а й стане Вашим надійним партнером в інших трудомістких процесах оформлення і подачі документації. Головне правило роботи нашої компанії - дотримання чинного законодавства України та повна конфіденційність: ми виступаємо гарантом конфіденційності всіх довірених нам даних.

Фахівці компанії і бюро перекладів "Статус Ко" допоможуть швидко отримати ВМЖ в Україні, не розтягуючи цю процедуру на нескінченно тривалий термін. Звернутися до менеджерів за оформленням запрошень для іноземців, надання послуг усного перекладу або по інших послуг перекладу Ви можете в будь-який зручний для Вас час. Але краще зателефонувати або написати нам не відкладаючи!

Ми також надаємо інші послуги з легалізації документів і оформлення офіційного статусу на території країни для наших клієнтів. Детальніше розкажуть наші фахівці.

Дзвоніть прямо зараз!

НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ ДАДУТЬ ВІДПОВІДІ НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ
(067) 240-30-85
(050) 022-02-28 viber

 

Статус Ко в соцмережах

Режим роботи

Пн – Пт – з 10.00 до 19.00
Сб - з 10.00 до 16.00
Нд   -    вихідний  

Шановні панове!

Велике прохання при замовленні перекладу документів подавати правильне написання:
особистих даних (ім'я, прізвище); географічні назви; дані організацій і підприємств; інші імена власні.
За відсутності даної інформації, переклад буде виконаний на розсуд перекладача, і наступні зауваження до викладу власних назв не розглядатимуться.
З повагою, Адміністрація Центра Перекладів «Статус Ко»

Приймаємо до оплати

Visamaster

© 2012-2024 Status Ko.
All Rights Reserved
«Статус Ко» - бюро перекладів (Київ)